Tervetuloa Eurajoen seurakunnan kotisivuille

Seurakuntamme uudet kotisivut julkaistaan 4.6.2018, tervetuloa katsomaan osoitteessa: www.eurajoenseurakunta.fi.

Eurajoen kirkon urkuhanke etenee.

Eurajoen kirkkoon on rakenteilla uudet urut. Urkujen rakentajaksi on valittu Urkurakentamo Martti Porthan Oy. Uusien urkujen on tarkoitus valmistua kesäkuussa 2020. Vanha urkufasadi säilytetään, ja vanhan fasadin väritys palautetaan alkuperäiseen asuunsa. Nykyiset urut puretaan pois toukokuun puolivälissä. Kirkkoon tuodaan väliaikaiseksi soittimeksi Viscount-digiurut, joita käytetään siihen saakka että uudet urut ovat valmiit. Urkuparvi on pois käytöstä rakennustöiden ajan, mutta muuten kirkko on käytössä normaalisti.

FÖLIRUOKKA®  jakaa ruoka-apua torstaisin Luvian srk-keskuksessa klo 11.30-13; päihteetön fölikahvila, kohtaamispaikka, 1kassi/talous, oma kassi mukaan.

Su 27.5. klo 10 Messu Eurajoen kirkossa, 50 v. sitten ripille päässeiden tapaaminen, saarna Erämaja, liturgia Riihimäki, kanttorina Verronen. Juhla Tapulissa messun jälkeen.

klo 10 Messu Luvian kirkossa, rovasti Tapio Seppälä, Haavisto.

klo 16 Eskariin menevien siunaus Eurajoen kirkossa, Erämaja, Verronen.

HYVÄN OLON VIRKISTYSPÄIVÄT LUODOLLA 28.-30.5.2018

Ma-Ke 28.-30.5.2018 klo 10.30-15.00 kaikenikäisille ja eri kylien seurakuntalaisille. Päivien ohjelmassa viime vuosien tapaan on saunomista, uintia, yhdessäoloa, seurustelua, ruokailu ja kahvi. Laulamme myös yhdessä ja hiljennymme hartaushetkeen. Ilmoittautumiset  24.5.2018 mennessä ruokailun vuoksi sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat: Kirkkoherranvirasto puh. 044 3652050.

Linja-autojen ajoreitit ja aikataulut ovat seuraavat:

Maanantaina 28.5.2018 Kutsutaan Jokisimpukan, Tupalan, Tarvolan sekä Pappilan- ja kirkonkylän asukkaat. Myös vanhusten läheiset ja ystävät ovat tervetulleita!

Linja-auto 1 (Pihlavamäki): Lähtö Sydänmaalta Leppäsen talleilta klo 9.30 – Tarvola – Pappila – Tupala, Palvelutalon bussipysäkki klo 9.45 – Kirkonkylän pysäkit – Linnamaantietä Luodolle. JA

Linja-auto 2 (Pihlavamäki):Lähtö Jokisimpukan pääovelta, ”auton pakkausta” klo 9.15 alkaen – Linnamaantietä Luodolle.

Tiistaina 29.5.2018 Kutsutaan Käenpesän, Majakkatuvan, Kotomäenkujan ja Pappilantien vanhustentalojen asukkaat sekä Kastehelmen asukkaat. Myös vanhusten läheiset ja ystävät ovat tervetulleita!

Linja-auto 1 (Valtaliikenne Brunnila): Lähtö Käenpesän (Käenpesäntie) pääovelta, ”auton pakkausta” klo 9.10 alkaen – Majakkatupa (Kotomäenkuja) klo 9.30 (myös Pappilantien ja Kotomäenkujan vanhustentalojen asukkaat) – Kastehelmi (Aadaminkuja) – Kirkkotie – Pori-Raumantie – Linnamaantietä pitkin Luodolle.

Keskiviikkona 30.5.2018 Kutsutaan Eurajoen ja Luvian alueen eri kylien asukkaita.

Huom. Jos olet tulossa Ilavaisten, Hankkilan, Lapijoen, Köykän, Rikantilan tai Lutan suunnalta ja tarvitset kyytiä, ota yhteyttä Ninaan puh. 044 3650048.

Linja-auto 1 (Pihlavamäki): Lähtö Sydänmaalta Leppäsen talleilta klo 9.20, Kaukomäen kautta – Huhta klo 9.40, ajetaan aukean yli metsänreunaan. Toivelintien kautta lenkki – Irjanne – Maade – Linnamaantietä Luodolle.

Linja-auto 2 (Pihlavamäki): Lähtö Luvialta kirkon pysäkiltä (Kirkkotie) klo 9.15 – Kuivalahdentie - Kuivalahden keskusta – Verkkokarin kautta – Auvin tienhaara. Ajetaan Pori-Raumantien ja Olkiluodon - Koivuniementien kautta Linnamaantietä pitkin Luodolle.

Ma 28.5. klo 12 Eläkeläistenkerho Luvian srk-keskuksessa, Tapio Seppälä.

Ti 29.5. klo 14 Käenpesän hartaus, Tapio Seppälä, Haavisto.

klo 18 Yhteyden ilta Tapulissa, huom. poikkeuksellisesti tiistaina!

Ke 30.5. klo 12 Hartaus Vanhustentalojen kerhohuoneella, Repo, Haavisto.

klo 13 Hartaus Majakkatuvalla, Repo, Haavisto.

klo 11-14 Kammari Kaharilla, klo 12.30 hartaushetki Erämaja.

To 31.5. klo 10 Keskustan koulun kevätkirkko Eurajoen kirkossa, Erämaja, Verronen.

klo 17 Toivoa naisille -tapaaminen Luodon saunalla. Uidaan, saunotaan, rukous- ja lauluhetki ja tarjoilua. Mukana Jenni, Arja ja Maarit.

klo 18 Lapijoen koulun kevätkirkko Eurajoen kirkossa, Repo, Verronen.