Nuorisotyö

Katso myös lähitoimintaa/nuorisotyö, jonne päivittyvät ajankohtaiset tiedot.

Seurakunnan nuorisotyön tarkoituksena on tarjota nuorille sopivaa seurakunnan toimintaa, jossa he voivat myös itse olla tekemässä. Tarkoituksena on tukea nuoren kristillistä kasvua; käsitellä nuoren elämään liittyviä kysymyksiä kristillisestä näkökulmasta.

Nuorisotyönohjaaja Enni Järvikangas, 044-3650054, enni.jarvikangas@evl.fi

Nuortenillat pidetään keskiviikkoisin Tapulin nuorisotilassa klo 18-21.

Seurakunta järjestää isoskoulutusta rippikoulun käyneille nuorille. Koulutus on kaksivuotinen. Tarkemmat tiedot lähitoimintaa -linkistä sekä nuorisotyönohjaajalta.

Pari kertaa vuodessa järjestetään nuorten leirejä Luodon leirikeskuksessa.

Seurakunnan työntekijät pitävät kouluilla päivänavauksia.

Nuorisotyönohjaaja päivystää Tapulilla ennen nuorten iltaa keskiviikkoisin klo 17-18.

Seurakunnan varhaisnuorisotyön tarkoituksena on olla tukemassa vanhempien ja kummien antamaa kristillistä kasvatusta; tarjota varhaisnuorille sopivaa seurakunnan toimintaa.

Varhaisnuorten kerhot  ovat ilmaisia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua. Mukaan voi tulla kesken kerhokauden.

Sählykerho 1.– 6.-luokkalaisille
Luvian yhtenäiskoululla tiistaisin klo 16.30–18

Puuhakerho eskari – 6.-luokkalaisille
Seurakuntakeskus Tapulilla maanantaisin klo 16–17 ja tiistaisin klo 16-17.

Puuhakerho eskari – 6.-luokkalaisille
Lapijoen nuorisotalolla tiistaisin klo 17–18

Sählykerho 1. - 6. -luokkalaisille Keskustan koululla tiistaisin klo 16-17.

AlakoululaiSten Oma iLLat

Perjantaisin noin kahden viikon välein vuorotellen
seurakuntakeskus Tapulilla ja Luvian seurakuntakeskuksessa. Ovet aukeavat alakoululaisille klo 17–19!

Illoissa mm. toimintapajoja, kisailua, elokuvia, pelejä, lauluhetkiä, hartaus sekä iltapala.
Tervetuloa viettämään iltaa yhdessä vanhojen ja uusien kavereiden kanssa!!! :)

Joulukuun sekä kevään Oma iLLat ovat:

12.1. Tapuli

26.1. Luvia                9.3.   Tapuli

23.3. Luvia                13.4. Tapuli

27.4. Luvia

Tapulilla sisäänkäynti iltoihin Arvelantien puolelta, päiväkerho- ja nuorisotilan ovesta.

Luvialla sisäänkäynti seurakuntakeskuksen pääovesta.

10-synttärit

Kesällä järjestetään leirejä leirikeskuksessa Luodolla

Kerhonohjaajille järjestetään koulutusta n. kerran kuussa, ohjaajat pitävät eri kylillä varhaisnuorille kerhoja, ohjelmassa mm. leikkejä, laulua ja hauskaa yhdessäoloa. Kerho on ilmainen.

Eurajoen seurakunta toivottaa kaikki koululaiset tervetulleiksi kerhoihin! Puuhakerhoissa askarrellaan, leikitään, ulkoillaan, keskustellaan ja pidetään hauskaa yhdessä. Kaikkiin kerhoihin kuuluu myös kerhohartaus.

Lisätietoja toiminnasta antavat:

Enni Järvikangas