Diakonia

Diakoniatyön apu on seurakunnan tarjoamaa palvelua, henkistä, hengellistä ja aineellista tukea. Diakoniatyöntekijään voitte ottaa yhteyttä, jos tarvitsette luottamuksellista keskusteluapua tai toisen ihmisen tukea elämän eri tilanteissa. Voitte sopia henkilökohtaisen tapaamisajan tai pyytää käymään luonanne soittamalla diakoniatyöntekijälle. Puhelinpäivystys ti klo 9-12 Eurajoen alueella diakoniatyöntekijä Nina Rosenqvist puh. 044-365 0048, Luvian alueella diakoniatyöntekijä Virpi Rönkkömäki-Mäntynen puh. 0400-374 216.

Seurakunnan vanhemman väen kerhoihin ovat tervetulleita kaikki seurakuntalaiset iästä riippumatta. Kerhot kokoontuvat seuraavasti:
Seurakuntakeskus Tapulissa seurakunnan kultaisen iän kerho, vetäjänä diakoniatyöntekijä.
Kuivalahden rukoushuoneella varttuneiden kerho, vetäjänä  diakoniatyöntekijä.
Huhdan koululla varttuneiden kerho, vetäjänä diakoniatyöntekijä
Irjanteen nuorisotalolla varttuneiden kerho, vetäjänä Marketta Jalonen
Palvelutalo Tupalan seuratuvassa vanhusten kerho, vetäjänä Elvi Peltonen tai diakoniatyöntekijä.

Palveleva puhelin joka ilta klo 18-24  puh. 10071.